Advies en redactie

U kunt hier terecht voor uw interne en externe communicatie. Van een strategisch advies tot een praktische uitvoering. Denk daarbij aan het opstellen en uitvoeren van een mediaplan of een lobbytraject, communicatieadvies over de interne communicatiestructuur, het opstellen van een persbericht, het benaderen van media of het organiseren van een bijeenkomst. Het publiek van de organisatie wordt voor elk vraagstuk bij voorkeur via een Crowd contest betrokken.

Lise-Lotte is ook als woordvoerder beschikbaar. Zij heeft enkele jaren ervaring met woordvoering richting uiteenlopende media. Tot slot kunt u hier voor uiteenlopende redactionele zaken terecht. Zo kunt u Lise-Lotte inschakelen voor het schrijven van opinieartikelen, columns, brochures en webteksten.

Lise-Lotte werkt, waar nodig, voor de realisatie van communicatieuitingen samen met softwareontwikkelaars als FenĂȘtre, vormgevers als Roquefort en digitale uitgeverijen, zoals LayerGloss (interactieve magazines voor de iPad via de Appstore).

Klanten:
Universiteit Leiden Fenetre logo mboRijnland KNMG Cedergroep NCDO balans
Contact: , +31 (0) 6 48 31 70 42
Copyright 2011. Crowd Communicatie company. All rights reserved.
Powered by Fenêtre bv. Designed by Hellmark Design
Volg Crowd Communicatie