Vorige
 • Het publiek onderscheidt de organisatie
   
  Het publiek onderscheidt de organisatie
  Steeds vaker praten klanten over een organisatie. Een gsm-bericht over uw dienstverlening of uw product kan met een klik verspreid worden naar honderden lezers. Het publiek onderscheidt uw organisatie.

  Wilt u weten hoe u optimaal gebruik maakt van uw publiek? Wilt u leren hoe u uw klantcommunicatie goed inricht? Neem dan gerust eens contact op met Lise-Lotte. Zij adviseert bedrijven, overheden en non-profit instellingen over hedendaagse (klant)communicatie. Van strategisch advies tot praktische uitvoering. Lise-Lotte maakt per vraagstuk gebruik van de idee├źn en wensen van uw publiek.

 • Oneindig veel mogelijkheden
   
  Oneindig veel mogelijkheden
  De media en communicatiemogelijkheden zijn niet meer op een hand te tellen. Uw klanten praten met elkaar via Twitter en Facebook en laden video's op via YouTube.

  Maar hoe gaat u om met al deze mogelijkheden? Welke kanalen gebruikt u en heeft het nut? Stimuleert u al uw personeel om gebruik te maken van (de online) mogelijkheden om direct in contact te staan met uw doelgroep of gaat uw externe communicatie nog via een persoon? En is dat laatste eigenlijk nog wel verstandig?

  Neem gerust contact op voor een gesprek, een (team)training of een adviestraject.

 • Workshops
   
  Workshops
  Lise-Lotte verzorgt verschillende workshops en trainingen. Klik hier voor de bestaande workshops.

  De trainingen zijn zowel in company als particulier in te kopen. Er zijn per workshop altijd maximaal tien deelnemers. De workshops zijn zeer geschikt voor teams. Lise-Lotte ontwikkelt ook trainingen op maat.

  Denk aan een workshop voor het organiseren van een eigen pr-stunt. Ooit wel eens gedacht aan het opzetten van een flash mob? Klik hier voor een voorbeeld.


    
Volgende
News
Latest Project
Vanaf december 2018 ga ik aan de slag bij de artsenfederatie KNMG. Wegens een zwangerschapsverlof ben ik 4 maanden betrokken als senior communicatieadviseur. Deze federatie doet belangrijk werk, bijvoorbeeld door het delen van kennis, ethische dilemma's en ervaringen tussen artsen en medisch specialisten. Ook is de federatie gesprekspartner voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het ultieme doel is de medische beroepsuitoefening versterken.

Klanten:
NCDO Universiteit Leiden KNMG balans logo mboRijnland Fenetre Cedergroep
Contact: , +31 (0) 6 48 31 70 42
Copyright 2011. Crowd Communicatie company. All rights reserved.
Powered by Fenêtre bv. Designed by Hellmark Design
Volg Crowd Communicatie