Projecten

Aan de slag bij KNMG

Vanaf december 2018 ga ik aan de slag bij de artsenfederatie KNMG. Wegens een zwangerschapsverlof ben ik 4 maanden betrokken als senior communicatieadviseur. Deze federatie doet belangrijk werk, bijvoorbeeld door het delen van kennis, ethische dilemma's en ervaringen tussen artsen en medisch specialisten. Ook is de federatie gesprekspartner voor het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het ultieme doel is de medische beroepsuitoefening versterken.
 

Projectleider Toptoets

Voor de landelijke kenniswedstrijd voor leerlingen uit groep 7 en 8 ben ik sinds enkele maanden de projectleider. De uitdagende Toptoets is speciaal bedoeld voor leerlingen die meer uitdaging willen. Op woensdag 20 mei jl. was de finale! Het was een groot succes. NOS Jeugdjournaal was er de hele dag bij.
 

Aan de slag voor Samsam

Voor het unieke multimediale platform Samsam waar ook een tijdschrift voor kinderen van de basisschool bijhoort, mag ik de komende tijd aan de slag. Voor het 40-jarige bestaan van Samsam dit jaar mag ik onder meer een fact sheet maken.
 

Jouw vooruitzicht op werk

De on- en offline campagne Jouw vooruitzicht op werk toont scholieren en studenten het arbeidsmarktperspectief na een studie aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de Universiteit Leiden.
 

Onderzoek: "Wat levert het 'etiket' van uw kind u eigenlijk op?"

Voor Balans, de landelijke vereniging voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen bij leren en/of gedrag, ontwikkelde ik een online enquĂȘte over wat ouders vinden van 'etiketten' als ADHD, PDD-NOS, dyslexie of MCDD, die hun kinderen soms meekrijgen. Zijn ze onmisbaar, beknellend of nog anders?
 

Amsterdamse samenwerkingsverbanden communiceren nu digitaal

De Amsterdamse samenwerkingsverbanden, georganiseerde samenwerking tussen schoolbesturen per postcodegebied, vroegen mij om na te denken over een nieuwe digitale manier van communiceren met de scholen en instanties met wie zij samenwerken. Er gaat de komende tijd in het kader van de nieuwe wet Passend onderwijs nogal veel veranderen. Regelmatig en direct communiceren is dan belangrijk. Ik werd ingeschakeld om structuur te geven aan de inhoud, redactieproces, vormgeving en techniek.
 

Het VN-jongerenevenement: UN&me

Op zondag 23 oktober jl. vond het VN-evenement UN&me plaats. Een jongerenfestival, waarbij de waarde van de VN voor en door jongeren onder de loep werd genomen en zij kennis konden maken met VN-deskundigen en VN-instellingen.


Terug

Klanten:
balans NCDO Cedergroep Universiteit Leiden KNMG logo mboRijnland Fenetre
Contact: , +31 (0) 6 48 31 70 42
Copyright 2011. Crowd Communicatie company. All rights reserved.
Powered by Fenêtre bv. Designed by Hellmark Design
Volg Crowd Communicatie