Het VN-jongerenevenement: UN&me

Op zondag 23 oktober jl. vond het VN-evenement UN&me plaats. Een jongerenfestival, waarbij de waarde van de VN voor en door jongeren onder de loep werd genomen en zij kennis konden maken met VN-deskundigen en VN-instellingen.


Voor NCDO (centrum voor mondiaal burgerschap en internationale samenwerking) was Lise-Lotte vanuit Crowd Communicatie aangesteld als projectleider.

Vorig jaar werd UN&me bedacht door het bureau &Maes waar Lise-Lotte toen nog voor werkte. Jongeren bekeken in 2010 of de VN niet met pensioen moest. "Nee",  zeiden de sprekers en jongeren, maar de VN moet wel hervormen om actuele wereldwijde crissen aan te kunnen. Daarom gingen jongeren dit jaar aan de slag met de vraag: Verander jij de VN? Jongeren bedachten nieuwe spelregels voor een slagvaardige VN en praatten over de betekenis van de VN als het gaat om thema's als voedselzekerheid en de Arabische Lente met tal van experts. Jan Pronk overhandigde aan het einde van de dag de nieuwe spelregels aan de net verkozen VN-jongerenvertegenwoordiger.

Lise-Lotte nodigt u van harte uit om een kijkje te komen nemen op de website!

Meer projecten Terug

Klanten:
NCDO KNMG logo mboRijnland balans Universiteit Leiden Fenetre Cedergroep
Contact: , +31 (0) 6 48 31 70 42
Copyright 2011. Crowd Communicatie company. All rights reserved.
Powered by Fenêtre bv. Designed by Hellmark Design
Volg Crowd Communicatie